Каталог товарів

ua
Товарів: Сума:
0 шт 0 грн
Кошик порожній Виберіть товари

Гаряча лінія

+38(093)170-12-26

Курс:

40.2 грн

Універсальна кнопка Home для iPhone 7/7 Plus/8/8 Plus. Інструкція із встановлення
Універсальна кнопка Home для iPhone 7/7 Plus/8/8 Plus. Інструкція із встановлення 2 Апреля 2019 21:18

Універсальна кнопка Home для iPhone 7/7 Plus/8/8 Plus. Інструкція із встановлення

Кнопка Home і iPhone – давно і міцно пов'язані речі, як у прямому, так і в переносному значенні. Як заведено у Apple, ремонтопридатність була віддана в жертву безпеки особистих даних користувачів.  Починаючи з iPhone 5S, власникам довелося змиритися з неробочим touch id після заміни кнопки. iPhone 7 підніс ще більше інновацій: вихід з ладу "рідної" кнопки - вирок, або путівка в офіційний сервісний центр «Apple», якогоо нема в нашій країні. Справа в тому, будь-яка кнопка, крім «рідної» (навіть оригінальна, знята з іншого iPhone) не працює повністю, тобто, крім втрати працездатності функції Touch ID, кнопка не реагує на натискання та торкання. За результатами досліджень, проведених британськими вченими, власники iPhone, змушені використовувати екранну кнопку, почуваються на 7% менш щасливими. У свою чергу комради з Піднебесної не були готові миритися з несправедливістю таких масштабів, кинувши всі сили на вирішення цієї проблеми. І ось, диво відбулося – на ринок вийшла універсальна кнопка home для iPhone 7/7 Plus/8/8Plus, яка дозволяє використовувати всі функції (дотик, натискання, подвійне натискання), крім Touch ID. Давайте ж побачимо це диво техніки!  

Як бачимо, «рідна» кнопка непрацездатна.

Універсальна кнопка власною персоною. І так, вона сполучається з пристроєм через Bluetooth. У комплект входить сам шлейф із кнопкою, а також невеликий шлейф для кожної моделі iPhone на клейкій основі, який являє собою перемичку. Про це детальніше далі.

Для встановлення кнопки необхідно демонтувати дисплейний модуль, підключити замість оригінальної універсальну кнопку.

Далі в справу вступає цей маленький шлейф на клейкій основі. У той час, як робоча напруга оригінальної кнопки home складає 16,5V, напруга необхідна універсальній – 3,7V. Живлення можна забезпечити, кинувши перемичку (в ролі якої виступає шлейф) між двома п'ятаками, як представлено на схемі нижче:

Встановлюється шлейф наступним чином:

Далі збираємо iPhone

Сполучаємо iPhone з пристроєм «JC home»

Тестуємо. Усі функції, крім Touch ID працюють адекватно.

Переваги:
- Простий спосіб встановлення
- Немає необхідності змінювати будь-які компоненти, крім самого шлейфу з кнопкою
- Універсальність

Недоліки:
-
Touch ID не працює
- Судячи з відгуків, періодично трапляються «відвали»
Bluetooth-з'єднання
- Не завжди ідеально стає за розміром у дисплейний модуль

ПІДСУМОК
Універсальна кнопка є класичним прикладом, коли елегантну технічну ідею псує китайське втілення в реальність, переводячи саме рішення швидше в розряд «милиць», ніж у розряд варіантів для професійного та якісного ремонту.