Каталог товарів

ua
Товарів: Сума:
0 шт 0 грн
Кошик порожній Виберіть товари

Гаряча лінія

+38(093)170-12-26

Курс:

40.4 грн

Kingwo. Нова якість дисплейних модулів
Kingwo. Нова якість дисплейних модулів 23 Октября 2018 15:34

Kingwo. Нова якість дисплейних модулів

Понад два роки минуло з презентації iPhone 7 та iPhone 7 Plus. На сьогоднішній день це найдоступніше яблуко в офіційному продажу: ціна iPhone 7 починається з 449 $, iPhone 7 Plus - з 569 $ відповідно. Набагато важливішим є той факт, що ринок вживаних, а також кустарно відновлених пристроїв досить насичений даними смартфонами. iPhone 7 вже став народним яблуком, як в минулому iPhone 5s. У зв'язку з цим зріс попит на бюджетні комплектуючі, у тому числі й дисплейні модулі. Якщо рік тому клієнти вимагали оригінальні або максимально наближені до оригінальних комплектуючих, то сьогодні все більше клієнтів не готові платити 80-100 $ за оригінальний модуль. У свою чергу наша компанія постійно працює над розширенням асортименту комплектуючих, щоб клієнт міг вибрати дисплей, що відповідає його бюджету. У даному матеріалі мова йтиме про дисплейні модулі нової категорії якості:

Дисплей для iPhone 7 з тачскріном у зборі, копія високої якості (Kingwo)
Дисплей для iPhone 7 Plus (5.5) з тачскріном у зборі, копія високої якості (Kingwo)

ВІДМІННІ ОСОБЛИВОСТІ

 

High Copy KINGWO

За конструкцією це є дисплейний модуль, в який встановлюється матриця стороннього виробника. Модуль виготовлений за технологією «on-cell» (матриця + сенсорний шар + скло), що робить модуль товщим за оригінальний (до 0,5 мм залежно від зразка). Підсвічування рівномірне, засвітки відсутні. Якість та контрастність дозволяють користуватися дисплеєм у сонячний день. Функція сенсора та force touch працюють стабільно. Основною перевагою даного дисплея є вартість: вона вдвічі нижча порівняно з «копією високої якості».

High Copy

Також відомі як «копії високої якості», «хайкі», «h.c.». Це категорія дисплейних модулів, які були відновлені з оригінальних битих дисплейних модулів в Піднебесній. У даному дисплейному модулі встановлено оригінальну матрицю, виготовлену за технологією «in-cell» (сенсор вбудований у матрицю + скло). Шлейф дисплея, підсвічування, скло з рамкою – сторонній виробник. Дані дисплейні модулі максимально наближені до оригіналу за товщиною, проте мають нижчу яскравість та контрастність.

Original PRC

«Ориг», «оригінал Китай». Від копії високої якості відрізняється наявністю оригінального підсвічування, як наслідок – найбільш близькими до оригіналу показниками яскравості та контрастності.

Original с разбора

100% оригінал, знятий з телефону

ВИСНОВОК

  Ринок смартфонів, їх ремонту та комплектуючих до них постійно змінюється: iPhone 7, який нещодавно був мірилом статусу, нині впав у ціні і доступний практично кожному, водночас зберігаючи свою актуальність у 2018 році. Дисплейні модулі KINGWO, у свою чергу, є найкращим рішенням для бюджетного ремонту.