Каталог товарів

ua
Товарів: Сума:
0 шт 0 грн
Кошик порожній Виберіть товари

Гаряча лінія

+38(093)170-12-26

Курс:

40.2 грн

Сезонні проблеми із зором чи повстання поляриків?
Сезонні проблеми із зором чи повстання поляриків? 16 Июля 2018 17:17

Сезонні проблеми із зором чи повстання поляриків?

Літо – сезон активного відпочинку, сліпучого сонця та сонцезахисних окулярів. Активний відпочинок, як відомо, часто призводить до битого екрану та його заміни. Сьогодні ми проллємо світло на ще один підводний камінь на прикладі дисплейних модулівiPhone 6S категорії якості «оригінал Китай» від основних постачальників. У тесті представлені 4 дисплейні модулі з оригінальною матрицею (2 від великих постачальників, 2 наших). 

Навіть у вимкненому стані виділяється модуль від Постачальника 1. Виразно видно межі екрана, тоді як на інших модулях ці межі непомітні. Зауважимо, що цей модуль найдорожчий із представлених.

Перейдемо до тесту на поляризацію. Дисплейні модулі категорії якості "оригінал Китай", як правило, є відновленими, що передбачає заміну скла та поляризаційної плівки. За незнанням або з метою економії в процесі склеювання використовуються несумісні з оригінальною матрицею поляризаційні плівки. Дефект проявляється під час використання телефону в сонцезахисних окулярах з поляризацією, т.зв. «полароїдів». Зображення стає темним та нечитабельним. У нашому тесті в ролі окулярів виступає поляризаційна плівка iPhone 6Plus. Якщо її додати у вертикальному положенні, зображення залишається чітким на обох дисплеях. Однак досить просто повернути плівку горизонтально, як ситуація змінюється.