Каталог товарів

ua
Товарів: Сума:
0 шт 0 грн
Кошик порожній Виберіть товари

Гаряча лінія

+38(093)170-12-26

Курс:

40.2 грн

Представляємо нову категорію якості – Premium TFT LCD Samsung.
Представляємо нову категорію якості – Premium TFT LCD Samsung. 12 Октября 2020 14:57

Представляємо нову категорію якості – Premium TFT LCD Samsung.

Питання вартості дисплеїв для смартфонів Samsung лінійок 2015-2017 років стоїть як ніколи гостро. З одного боку, на руках таких телефонів ще багато, і вони масово потрапляють у ремонт. З іншого – оригінальний AMOLED дисплей на умовний J320, або J730 буде коштувати дорожче всього телефону в зборі. Донедавна альтернативою за ціною виступали дві категорії якості дисплеїв:
-
TFT копія (приблизно в 3 рази дешевше за оригінал, використовується дешева TFT матриця, не особливо яскраве зображення, має нюанси по установці через більшу товщину дисплея).
-
OLED копія (приблизно на 30% дешевше за оригінал, використовується OLED матриця стороннього виробника, на зображення наближений до оригіналу, нюансів по установці і товщині немає).
Простими словами, вибирати доводиться між дуже дешевим і товстим TFT-дисплеєм і значно дорожчим
OLED. Як показує практика, власники подібних пристроїв у 90% обирають економію, проте не кожен готовий миритися з недостатньою яскравістю на сонці, або дисплеєм, що випирає з рамки. Для таких клієнтів ми представляємо нову категорію якості -Premium TFT.
 

Конструкція

Встановлюється TFT- матриця з активним діодним підсвічуванням. Сенсор виконаний за on-cell технології, тобто, сенсор та дисплей йдуть окремо. Основною відмінністю Premium TFT від звичайної TFT копії є більш компактне і яскраве підсвічування в металевій рамці, завдяки якій товщина модуля відрізняється від оригінального всього на 0.15-0.25мм.

Переваги

 

 - Ціна – більш ніж вдвічі дешевша за оригінал. Незначно дорожче TFT копії.

 - Встановлення тонша TFT копії на 0.4-0.5мм

- Матриця краще захищена – на відміну від пластику TFT копії, рамка підсвічування металева, що скорочує можливість пошкодити матрицю при встановленні або під час експлуатації

 - Якість зображення – відповідає бюджетним Android смартфонам з IPS матрицею

Недоліки

 - Незначно товщі оригінального, або OLED модуля

 - Залежно від моделі та партії, рамки дисплея та його діагональ можуть незначно відрізнятися від оригіналу (аналогічно з TFT и OLED копиями).   

 

Висновки

На наш погляд, Premium TFT - найбільш збалансований варіант за критеріями «ціна/якість», якщо йдеться про старенький бюджетний Samsung.